Παραλία Αλυκές

Η Παραλία Αλυκές βρίσκεται στην πίσω μεριά του νησιού ακριβώς απέναντι από την Ουρανούπολη. Αποτελεί μία από τις πιο ωραίες και μεγάλες παραλίες της Αμμουλιανής. Με λευκή ψιλή άμμος και κρυστάλλινα νερά της που μαγεύουν τον επισκέπτη .

 

Είναι οργανωμένη με ομπρέλες, ξαπλώστρες, καντίνα και καφετέρια και εδώ βρίσκεται και το ομώνυμο κάμπινγκ.

 

alykes

Παραλία Αλυκές

 

Παραλία Μεγάλη Άμμος

Η παραλία Μεγάλης Άμμου βρίσκεται περίπου δύο χιλιόμετρα βόρεια του κέντρου της Αμμουλιανής. Θεωρείται από τις καλύτερες του νησιού, χάρη στην ψηλή άμμο της, το άβαθο νερό, που την καθιστά ιδανική για οικογένειες, αλλά και το γεγoνός ότι δεν είναι τόσο γνωστή, με αποτέλεσμα να μην είναι ποτέ γεμάτη. Κοντά στην παραλία υπάρχουν αρκετές ταβέρνες και μερικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα.

 

Είναι οργανωμένη με ομπρέλες, ξαπλώστρες, καντίνα και καφετέρια

 

alykes

Παραλία Μεγάλη Άμμος

 

Παραλία Καραγάτσια

Η παραλία Καραγάτσια, βρίσκεται περίπου 3 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Αμμουλιανής. Πρόκειται για μια μικρή παραλία, είναι ουσιαστικά ένας μικρός κολπίσκος με αμμουδιά και μέσα και έξω από την θάλασσα. Ο βυθός της θάλασσας στο σημείο αυτό, είναι ξεχωριστός και αποτελεί πόλο έλξης για εκείνους που αγαπούν το υποβρύχιο ψάρεμα αλλά και όσους έχουν σαν χόμπυ τις βουτιές με μάσκα και αναπνευστήρα.

 

Ο θαλάσσιος κόσμος στο σημείο αυτό είναι ιδιαίτερος και χαρακτηρίζεται από μεγάλους βράχους στον πάτο της θάλασσας, όπου είναι γεμάτοι με κοχύλια και άλλα είδη θαλάσσιας ζωής που εντυπωσιάζει. Στην παραλία λειτουργεί καντίνα όπου προσφέρει σάντουιτς και καφέδες.

 

alykes

Παραλία Καραγάτσια

 

Νησιά Δρένια

To σύμπλεγμα νησιών Δρένια, γνωστά και ως Γαϊδουρονήσια, αποτελείται από 6 μικρά νησάκια που βρίσκονται δίπλα στην Αμμουλιανή της Χαλκιδικής και πολύ κοντά από την Ουρανούπολη. Δεν κατοικεί κανείς σε αυτά, αλλά στο μεγαλύτερο, υπάρχουν ταβερνούλα και beach bar για τους λουόμενους.

 

Αμμουδερές παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά και εκπληκτικό βυθό.

 

alykes

Νησιά Δρένια

 

Παραλία Γλαστρί

Βρίσκεται στην Αμμουλιανή από τη μεριά που βλέπει κατά την Ουρανούπολη και μπορείτε να πάτε με δικό σας σκάφος ή νοινιασμένη βάρκα, αλλά και με αυτοκίνητο από το χωριό.

 

Έχει ταβερνούλες κοντά στην παραλία.

 

alykes

Παραλία Γλαστρί

 

Find us on social media

Επικοινωνία

Τηλ. 694 811 9960
697 909 7736

Βρισκόμαστε στην παραλία της Ουρανούπολης, ανάμεσα στα restaurant Καρύδας και Λεμονιάδης

Ανοιχτά κάθε μέρα από τις 9:00 μέχρι τη δύση του ήλιου