Η Ουρανούπολη είναι ένα γραφικό χωριό που βρίσκεται στη χερσόνησο του Αγίου Όρους. Απέχει 122χλμ από την Θεσσαλονίκη και 630χλμ. από την Αθήνα. Έχει πανέμορφες ακρογιαλιές και στην παραλία υπάρχει ένας πύργος από τον καιρό του Ανδρόνικου Παλαιολόγου (περίπτου 1300μ.χ.). Με ένα μικρό περίπατο, ο επισκέπτης θα βρει την Μονή ζυγού, ένα από τα πρώτα μοναστήρια του 10ου αιώνα. Η Μονή ζυγού δεν ανήκει στην επικράτεια του Αγίου Όρους και συνεπώς μπορούν να την επισκεφτούν και γυναίκες.

 

  Από την Ουρανούπολη εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια με ferry boat και ταχύπλοα από και προς το λιμάνι του Αγίου Όρους, την Δάφνη αλλά και προς διάφορες μονές. Επίσης γίνονται και σύντομες κρουαζιέρες σε κοντινή απόσταση από τις μονές, ώστε κάθε επισκέπτης να έχει την ευκαιρία να τις θαυμάσει.

 

  Η Ουρανούπολη προσφέρεται για όμορφες διακοπές με τις υπηρεσίες που προσφέρονται και που θα ικανοποιήσουν κάθε επισκέπτη, με πλήρη οργανομένη αγορά, πολύ καλά εστιατόρια και πολλές επιλογές για διασκέδαση. Σας περιμένουμε.

Find us on social media

Επικοινωνία

Τηλ. 694 811 9960
697 909 7736

Βρισκόμαστε στην παραλία της Ουρανούπολης, ανάμεσα στα restaurant Καρύδας και Λεμονιάδης

Ανοιχτά κάθε μέρα από τις 9:00 μέχρι τη δύση του ήλιου